Jump to content
Sign in to follow this  
disillusioned

Error Code EX0

Recommended Posts

I'm getting the error code EX0 when trying to post a thread in Science vs Religion. This hasn't happened before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, disillusioned said:

I'm getting the error code EX0 when trying to post a thread in Science vs Religion. This hasn't happened before.

 

testing the quote function

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, disillusioned said:

I'm getting the error code EX0 when trying to post a thread in Science vs Religion. This hasn't happened before.

 Juat posted a test post there. No issues. Hmm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried again. Same problem. I've tried on mobile and pc. Don't know what's going on. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

33 minutes ago, disillusioned said:

I just tried again. Same problem. I've tried on mobile and pc. Don't know what's going on. 

 

Please try signing out of the forum, then clearing your browser cache, then signing back in. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, webmdave said:

 

 

Please try signing out of the forum, then clearing your browser cache, then signing back in. 

 

Done. The problem persists.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give me a detailed description of what you are doing and at which URL when the error occurs and also email me a screenshot. 

 

Thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I posted the topic. The problem seems to be related to me trying to tag a member (hyperholiday) in my post. It's up now though, so no worries.

 

Thanks Dave!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, disillusioned said:

I posted the topic. The problem seems to be related to me trying to tag a member (hyperholiday) in my post. It's up now though, so no worries.

 

Thanks Dave!

 I added the @ to your tag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get various errors when trying to post to News in the Conflict and Controversy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whenever I post some nonsense , LF refutes it. Can you fix that? 

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, midniterider said:

Whenever I post some nonsense , LF refutes it. Can you fix that? 

 

Sorry, I'm allergic to nonsense :P :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines.